June 2018

SVE ŠTO JE OSTALO OD JUGOSLAVIJE

Piše Jovana Georgievski IZLOŽBA U BEOGRADU SE BAVI ŽIVOTOM JUGOSLOVENSKIH RADNIKA. Otvaranje izložbe “Gradove smo vam podigli”, održano 13. juna u Umetničkom paviljonu...

Razgovor i javno vođenje – izložba “Gradove smo vam podigli”

23.06.2018. Paviljon „Cvijeta Zuzorić“, Kalemegdan O hronici jugoslovenskog raspada u deset NIN-ovih nagrada   Centar za kulturnu dekontaminaciju i Kontekst kolektiv vas...

Intervistë me Jelena Vesiqin, 20.9.2017.

Autore e intervistës: Lluna Gjorgjeviq Eja të fillojmë nga ekspozita Përtej – a ke qenë ti në këtë ekspozitë? Jo. Mua kjo ekspozitë...

Intervju me Svebor Mixhiqin dhe Darinka Pop-Mitiqin 19.9.2017.

Autore e intervistës: Lluna Gjorgjeviq Eja të fillojmë nga vetë ekspozita Përtej dhe çfarë të kujtohet nga ajo kohë dhe kohës që i paraprin...

Intervistë me Vida Knezheviqin, 29.8.2017.

Autore e intervistës: Lluna Gjorgjeviq Si ju lindi ideja që ta përgatisni ekspozitën Shmangia? Ne filluam punën në Galerinë Kontekst në vitin 2005-2006,...