June 2018

Intervistë me Dunja Blazheviqin 19.7.2017.

Autore e intervistës: Lluna Gjorgjeviq Si dukej këmbimi në kuptimin kulturor dhe artistik gjatë viteve ’70 dhe ’80 midis Serbisë dhe Kosovës? Edhe...

Intervistë me Dejan Sretenoviqin, 30.8.2017.

Autore e intervistës: Lluna Gjorgjeviq Ejani të fillojmë nga ajo si u organizua ekspozita Përtej? Nuk më kujtohet saktësisht ideja e kujt ishte...

Intervistë me Branisllav Dimitrijeviqin, 23.8.2017.

Autore e intervistës: Lluna Gjorgjeviq Eja të fillojmë që nga vitet ’90, por edhe ’80 – çfarë mban mend ti nga ajo kohë? ...

Intervistë me Branimir Stojanoviqin, 19.9.2017.

Autore e intervistës: Lluna Gjorgjeviq Parimisht ideja është që të fillojmë nga vitet ’90-të, edhe pse do të ishte mirë sikur të më flasësh...

Statment of Kosovo 2.0: Shkëlzen Maliqi denied entry into Serbia

He was travelling to participate in a discussion on cultural cooperation. Today, philosopher and art critic Shkëlzen Maliqi was denied entry into Serbia at the...